Elkészítés: A paprikákat kicsumázzuk. 1 fej vöröshagymát apróra vágunk. A rizst megpároljuk, hagyjuk kihűlni. A zellert megtisztítjuk, négybe vágjuk.
A darált húst összedolgozzuk a rizzsel, a tojással, az apróra vágott hagymával, 1 evőkanál pirospaprikával, sóval és a borssal. A masszával betöltjük a paprikákat.
Sós vízben feltesszük főni a zellerrel és 1 fej vöröshagymával. Kis lángon főzzük kb. 30-40 percig. Kiemeljük a paprikákat, a zellert és a hagymát.
A főzőlébe belekeverjük a paradicsompürét. Rántást készítünk az olajból, lisztből. A tűzről levéve belekeverünk 1 evőkanál pirospaprikát, és berántjuk vele a paradicsomos levet, ha szükséges, cukorral ízesítjük.
Visszatesszük a paprikákat, és hagyjuk egyet forrni. Jó étvágyat kívánok hozzá!
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.