Elkészítés: A combokat alaposan megtisztítom, a bőrét meglazítom, megsózom.
A zsemlét tejbe áztatom, majd kinyomkodom. A hagymát lereszelem, és pici olajon megdinsztelem, az apróra vágott gombát hozzáadom, és addig dinsztelem, míg zsírjára sül. Ekkor az aprított csirkemájat is beleteszem, összeforgatom, 2-3 percet sütöm, majd alaposan fűszerezem. A zsemlére borítom, majd a tojással és a petrezselyemmel együtt összedolgozom, végül a masszát a csirkecombok bőre alá betöltöm.
A maradék olajat tepsibe teszem, ráfektetem a combokat, aláöntök 1 dl vizet. Közepes lángnál kb. 1/2 órát sütöm, majd nagy lángon 20 percet pirítom.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.