Elkészítés: A zsemléket kettévágjuk, kiszedjük a belsejüket, egy tálba tesszük. Az üres zsemléket cukrozott tejben megforgatjuk, és a kivajázott tepsibe tesszük. A zsemle belsejét reszelőn lereszeljük, a túrót átpasszírozzuk, hogy minél krémesebb legyen, hozzáadjuk a tejfölt, de csak annyit hogy ne legyen folyékony. A tojássárgákat kikeverjük a vaníliás cukorral, és a masszához adjuk, majd a habbá vert tojásfehérjét is beleforgatjuk. Ha jól összekevertük, megtöltjük a zsemléket, ráborítjuk a tetejét, és megkenjük bőven tejfölel. Előmelegített sütőben aranybarnára sütjük.
Melegen és hidegen is egyaránt nagyon finom.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.