Elkészítés: A csirkemellből 4-5 ujjnyi széles csíkot vágunk és a májjal együtt kevés olajon megpiritjuk. A maradék csirkemellett apróra vágjuk. A darált sertéshúst, az apróra vágott pulyka- és csirkemellet nyersen 1 mélytányérba rakjuk. Hozzáadjuk a 2 tojást, a tejszínt,a fűszereket és jól összedolgozzuk. Az őzgerincsütőt keresztbe fektetett szalonnával kibéleljük. A massza felét belerakjuk. Egy sorba tesszük a csirkemell csíkokat, mellé a májat elhelyezzük. Rá a maradék massza kerül, végül jön a bacon ráhajtása. Alufóliát rakunk rá, és 1 óráig sütjük. Amikor már majdnem letelt az egy óra, kivesszük és ráfordítjuk egy tepsire, hogy az alja is megpiruljon.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.