Elkészítés: A húst megtisztítjuk, majd kis kockákra vágjuk.
A hagymát kockákra vágjuk, majd olajon megfonnyasztjuk. Hozzáadjuk a húst, megpirítjuk. Borókabogyóval, kakukkfűvel és sóval ízesítjük. Hozzáöntjük a húslevest, és kb. 1 órán keresztül főzzük.
Amikor elfőtte a levét, hozzáadjuk a tormát és a mustárt. Ha a hús megpuhult, ráöntjük a tejszínt, összeforraljuk. Ha szükséges, utána sózzuk.
Köretnek zsemlegombóc, főtt krumpli vagy akár rizs is illik hozzá.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.