Elkészítés: A kekszet ledaráljuk, és összegyúrjuk a vajjal, a rummal és annyi tejjel, hogy könnyen formázható legyen. Ujjnyi vastagon egy csatos forma aljára terítjük, és vizes késsel elsimítjuk. (Én kézzel nyomkodtam a forma aljába, közben többször bevizeztem a kezem.)
1 csomag vaníliás pudingport 4 dl tejben felfőzünk annyi cukorral, amennyit a pudingos zacskó receptje ír. (Fontos, hogy kemény legyen a puding!) Hagyjuk kihűlni, majd a 25 dkg tehéntúróval és a habbá vert tejszínnel összekeverjük.
Rásimítjuk a tésztalap tetejére, majd félbevágott sárgabarackokkal kirakjuk, gyümölcsökkel díszítjük. A tetejét bevonjuk tortazselével, kb. 6 órát hűtjük fogyasztás előtt.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.