Elkészítés: Forró, sós vízben a lasagne lapokat 1-2 perc alatt főzzük félkeményre.
Közben felaprított gombát és félbevágott olívabogyót olajon párolunk, amíg meg nem puhulnak teljesen. Fűszerezzük sóval, borssal, medvehagymával és fokhagymával.
Miközben ezek főnek, készítsük el a szószt, amely összetartja majd a rakott tésztát: a liszthez hozzáadjuk a tojást, a margarint és a tejszínt, illetve egy kevést vizet és sót. Az egészet habverővel keverjük össze, tegyük félre.
Ha a tészta és a gombás olíva elkészült, rétegezzük a tésztát a következőképpen: a tepsit kenjük ki olajjal, majd fél merőkanálnyi szószt tegyünk az aljára. Jöhet a tészta, majd egy réteg túró, rá só és a gombás ragu. Majd megint szósz, tészta, túró, ragu és így tovább. Tésztával zárjuk. Tetejére mehet a szószból, ha maradt, vagy reszelt sajt.
Sütőben kb. 30 perc alatt összesül.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.