Elkészítés: A tejet a kristálycukorral és a vaníliás cukorral felmelegítem, majd a tűzról levéve hozzákeverem a 2 tojás sárgáját. A kifliket karikára vágom, beleteszem egy szűrőedénybe, és rájuk szóróm a mazsolát. A tejjel addig locsolgatom, amíg az jól át nem ázik (elvileg nem marad tej, mindet felszívja.) Rászóróm a túrót. Ezután a tojások fehérjét a porcukorral gépi habverő segítségével kemény habbá verem. A habot könnyedén hozzáforgatom a túrós kiflihez. Azonnal fogyasztható.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.