Elkészítés: A tészta hozzávalóit összegyúrjuk, és 2 lapot sütünk belőle. Kikent, liszttel megszórt közepes tepsi hátán kb. 160 fokon 10-15 perc alatt aranysárgára sütjük.
A töltelékhez a cukrot és a vaníliás cukrot a vajjal habosra keverjük. A túrót a tojássárgájával krémesre törjük, belereszeljük a citromot, végül hozzákeverjük a cukros vajat.
A két lapot ezzel a krémmel töltjük, pár órát pihentetjük, hogy a tészta megpuhuljon. Porcukorral megszórjuk, és felszeleteljük.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.