Elkészítés: A csirkemellfiléből szeleteket vágunk, vékonyra klopfoljuk. Kevés sóval, borssal megszórjuk, félretesszük. A túrót villával összetörjük, belekeverjük a tejfölt, a füstölt sajtot, az apróra vágott póréhagymát, és sóval, borssal fűszerezzük. A csirkemellszeleteket kiterítjük, bekenjük őket a túróval, és felgöngyöljük. A roládokat a baconbe tekerjük. Kevéske vizet és olajat öntünk alá, és alufólia alatt kb. 30 percig pároljuk, majd levesszük a fóliát, és a húst 5-10 perc alatt pirosra sütjük.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.