Előkészítés: A citromot alaposan megmossuk, héját lereszeljük, levét kinyomjuk. Az almát megtisztítjuk, félbe vágjuk, kivájjuk a magházát.
Elkészítés: Az almát fél liter citromos vízben a forrástól számítva, kb. 5-6 percig főzzük, leszűrjük, és kihűtjük. A túrókrémet elkeverjük az édesítőszerrel, a citromhéjjal, és a magházak helyére töltjük, 2 óra hosszára hűtőbe tesszük. Hidegen tálaljuk.
Munka: kb. 30 perc
Fogyasztható: kb. 3 óra múlva
1 adag: 106 kcal
2025.02.15.
2025.02.12.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.