Elkészítés: A liszthez hozzáadjuk a porcukrot, a vajat és a reszelt citromhéjat. Hozzáütünk 2 tojássárgát, és tésztát gyúrunk.
A krémhez a tehéntúrót szitán átpasszírozzuk, porcukrot adunk hozzá, és a tojássárgákkal elkevert vajhoz vegyítjük. Áztatott és leszárított mazsolával, reszelt citromhéjjal, vaníliás cukorral édesítjük.
A tésztát, 1 óra hűtőben való pihentetés után lisztezett gyúródeszkán 2-3 mm vastagságúra nyújtjuk, és korongokat vágunk ki belőle. (A korongok felét készíthetjük úgy, hogy a közepét egy kisebb pogácsaszaggatóval kivágjuk. Ez lesz majd a linzerkarikák teteje)
180 fokon, kb. 15 perc alatt aranysárgára sütjük, majd kihűtjük a linzereket.
1-1 korong közé tölteléket kenünk, és a süteményt olvasztott csokoládéval bevonjuk. Tejszínhabbal díszíthetjük.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.