Elkészítés: A krumplit héjában megfőzöm, megpucolom, belekarikázom egy nagy serpenyőbe, sózom, borsozom.
A gombáknak eltávolítom a törzsét, a paradicsomot kettévágom, kivájom. A törzset és a paradicsom belsejét aprítva egy keverőtálba teszem.
A baconszeleteket félbevágom, betekerem a gombákat, s rárakom a krumplira, a paradicsomokat szintén, fűszerezem.
A keverőtálban a túrót, a tejfölt, a tojást, az aprított petrezselyem, a zellerlevelet, valamint az újhagymát fűszerezés után összekeverem, s beletöltöm a gombákba és paradicsomokba. A lecsókolbász héját lehúzom, felkarikázom, s beteszem a serpenyőbe, mindegyikre helyezek egy karika paprikát. Meglocsolom egy kevés olajjal, s beteszem a 180 előmelegített sütőbe.
Amikor megsült, tálalok.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.