Elkészítés: Az uborkát durvára reszeljük, vagy vékony csíkokra gyaluljuk, lesózzuk, és hagyjuk, hogy egy kis levet eresszen. A fokhagymagerezdeket megpucoljuk. Az uborkát jó alaposan kinyomkodjuk, hozzáadjuk az átnyomott fokhagymát, a tejfölt és a joghurtot, egy kis fehérborsot, jól átkeverjük. Letakarva 2-3 órára a hűtőbe tesszük, hogy az ízek jól összeérjenek. Sült húsokhoz, görög salátával a kerti partik nélkülözhetetlen eleme. Hűtőben max. 2-3 napig eláll.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.