Elkészítés: A hússzeleteket kiklopfoljuk, a füstölt szalonnát felaprítjuk. Felforrósítjuk a zsírt, beledobjuk a szalonnát kiolvasztjuk, majd hozzáadjuk a karikára vágott sárgarépát és vöröshagymát, átforgatjuk, majd a besózott hússzeleteket megpirítjuk benne. Egy kevés vizet öntünk alá, és jó puhára pároljuk, végül beletesszük a felszeletelt gombát. Lefedve még körülbelül 5 percig pároljuk.
A liszttel simára elkeverjük a tejfölt, majd ráöntjük a húsra, és besűrítjük.
Enyhén megcitromozzuk és ha a szalonna nem volt elég sós, meg is sózzuk az ételt.
Sós vízben kifőtt spagettivel tálaljuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.