Elkészítés: Vékonyan felszeleteljük a marhahúst. Az edény (lábas vagy akár jénai is lehet) alját kirakjuk szalonnával. Erre kerül egy sor marhahús, amelyet óvatosan sózunk, borsozunk. Majd szalonna, marhahús, ízesítés következik. Addig rétegezzük, amíg a hús elfogy, a tetejére szalonna kerüljön.
A paradicsompürét és a tejfölt összekeverjük, ezt is óvatosan ízesítjük. A szószt a rakott marhahúsra öntjük, majd feltesszük főni, esetleg berakjuk a sütőbe. (Víz nem kell hozzá!) Körülbelül 1 óra múlva a rétegeket kissé átmozgatjuk, hogy a szósz mindenhová eljusson. Készre főzzük. Krumplipüré illik hozzá.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.