Elkészítés: A tojások fehérjét habbá verjük. A tojássárgát, a cukrot, a vaníliás cukor habbá verjük, majd a langyos vizet kanalanként hozzákeverjük. A lisztet elkeverjük a kakaóval és a sütőporral, majd a krémhez keverjük. Előmelegített sütőben 190 fokon 25 percig sütjük.
Ha kihűlt, 1-2 cm mélyen kikaparjuk úgy, hogy 1 cm peremet hagyunk. A tésztát egy tálban összemorzsoljuk. A krémhez a tejszínt felverjük a habfixel és a cukorral. A zselatint 1 dl vízzel elkeverjük, felforraljuk, kicsit hűlni hagyjuk, majd a tejszínhez keverjük (pár kanál tejszínt a zselatinhoz, majd az egészet vissza a tejszínhez, így nem lesz csomós), majd az apróra vágott étcsokit belekeverjük.
3 banánt hosszában elvágunk, a torta alján elosztjuk a lapos felével lefelé, majd ráhalmozzuk a tejszínt, és rászórjuk a morzsolt tésztát. 5 órát hűtőben állni hagyjuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.