Elkészítés: A hússzeleteket kiklopfoltam, enyhén megsóztam, őrölt borssal meghintettem, majd egy tálba leraktam. Zúzott fokhagymával ízesített tejjel leöntöttem. A hűtőbe tettem a sütés előtti napon, időközben kevergettem párszor.
Másnap a lecsepegtettem róla fokhagymás tejet, majd paprikás lisztbe forgattam, és olajban fedő alatt lassú tűznél kisütöttem.
Közben 1 evőkanál olajon megpirítottam a rizst, őrölt borssal enyhén megszórtam, felöntöttem a húslevessel, és fedő alatt lassú tűznél hagytam kicsit duzzadni, főni. Ezután a felforrósított sütőbe tettem, ott dagadt készre.
A karfiolt rózsáira szedtem, megmostam, kissé megsóztam, 1 kanál olajon kevés víz hozzáadásával fedő alatt megpároltam.
A húst a rizskörettel és a párolt karfiollal tálaltam.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.