Elkészítés: Az élesztőt belemorzsoljuk a langyos tejbe, és hagyjuk felfutni. Ezután összekeverjük a liszttel, majd hozzáadjuk az olajat, a vizet, megsózzuk, beleszórjuk a bazsalikomot és az oregánót. Összedolgozzuk, és fél órát langyos helyen kelesztjük a tésztát, majd lisztezett deszkán kinyújtjuk.
Közben a szószhoz olajon megdinszteljük a hagymát, beletesszük a paradicsompürét, az oregánót, a bazsalikomot, a sót és a cukrot, és összeforraljuk.
Kikent tepsibe nyújtjuk a tésztát, majd 170 fokon sütjük előbb 10 percet, elkenjük rajta a paradicsomszószt, ízlés szerinti feltétet pakolunk rá, és még 20 percre visszarakjuk a sütőbe.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.