Elkészítés: A margarint jó habosra keverem egy evőkanál sóval. Felfuttatom az élesztőt a tejjel és a cukorral. A lisztet egy tálba mérem, és összeállítom az élesztővel, a kefirrel, az olajjal és a tojással. Rugalmas pogácsatésztát kapok. Ha szükséges, a kefirből többet teszek vagy tejföllel pótolom. A tésztát 8 egyenlő részre vágom. Egyet tányér nagyságú kerek lappá nyújtok, és kiteszem oldalra, a gyúródeszka szélére. Megkenem a sós margarin egynegyed részével. Egy másik kerek lappal beborítom. Négyfelé vágom, majd minden cikket még háromfelé. (A tésztából összesen így 48 kifli lesz.) Szorosan feltekerem, és ritkásan tepsibe teszem. Tojássárgájával megkenem. Tetejére tetszés szerint lehet köményt, reszelt sajtot, szezámmagot szórni. Egy óra hosszat pihentetem, utána előmelegített sütőben 200 fokon 15-20 perc alatt zsemleszínűre sütöm.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.