Elkészítés: 1. Egy tálba rakjuk a tojást, a zabpelyhet, a tejet, a vizet, a sót és az édesítőszert. Habverővel pár másodpercig verjük.
2. Egy teflon serpenyőt nagyon vékonyan kiolajozunk (ecsettel vagy olajpermetezővel).
3. 1 merőkanálnyi palacsintatésztát merünk a már forró serpenyőbe. Elegyengetjük, amennyire vékonyan tudjuk. Közepes hőmérsékleten mindkét oldalát megsütjük.
4. Még melegen megtöltjük és feltekerjük. A képen zsírszegény túró, vaníliás fehérje és reszelt citromhéj keveréke a töltelék.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.