Elkészítés: A vöröshagymát apró kockára, a sárgarépát és a fehérrépát 1 cm-es kockára, a szalonnát csíkokra vágjuk. A zöldbabot ferdén szeleteljük.
Az olajon üvegesre pirítjuk a hagymát, rátesszük a zöldségeket, a zöldbabot, a szalonnát, a fokhagymát és a babérlevelet. Megforgatjuk, picit sózzuk, és fedő alatt félig puhára pároljuk.
A tűzről levéve megszórjuk pirospaprikával, borssal, felöntjük vízzel, és készre főzzük. Ha kell, utánsózzuk.
Csipetketésztát szaggatunk bele, és tejfölös liszttel behabarjuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.