Elkészítés: A fűszerkeverékhez kézi mixerrel összeelegyítjük /turmixoljuk a kaprot, a mentalevelet, a petrezselymet, a fokhagymát, a mustárt, a kapribogyókat. A zöld masszához keverjük az olajat és a citromlét. Összekeverjük és félretesszük, érni hagyjuk.
A szobahőmérsékletű halat sózzuk, borsozzuk, citromlével meglocsoljuk, fél órát pihentetjük.
Felforrósítjuk a 2 evőkanál olajat, és a félfőre vágott vöröshagymákat sóval, borssal üvegesre pirítjuk benne, majd egy tűzálló tál aljára kaparjuk.
A halszeleteket ráfektetjük a hagymára, a zöldfűszeres mártással befedjük, és előmelegített 200 fokos sütőben kb. 10 percig sütjük. Fóliával letakarjuk, néhány percig pihentetjük, majd ízlésünk szerinti körettel tálalhatjuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.