Elkészítés: Az apró kockára vágott hagymát lepirítjuk, beletesszük az összedarabolt csirkét, a paprikát, a paradicsomot, a karikára vágott zöldségeket, a gombát és a zöldborsót. Hozzáadjuk a babérlevelet, a majoránnát, a törött borsot, a sót, kevés ételízesítőt, az apróra vágott petrezselyemzöldet. Ha kevés levet engedett, egy kis vízzel vagy húslével megtoldjuk.
Amikor minden alapanyag megpuhult, hozzáadjuk a rizst, és addig főzzük, amíg a közepe egy kicsit még roppan. Ekkor levesszük a tűzről, fedővel letakarjuk, 5-10 percig állni hagyjuk, így a rizs magától elkészül.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.