Elkészítés: A 4 tojás sárgáját a majonézzel és tejföllel kikeverjük. A 4 tojásfehérjét apró kockára vágjuk, a zöldborsót és a sárgarépát belekeverjük.
A vízbe beletesszük a leveskockát, és 1 csomag étkezési zselatinnal összefőzzük. Mikor kihűlt, a majonézes zöldségekhez keverjük.
Egy őzgerincformát vagy kisebb tálkákat kibélelünk alufóliával, majd belefektetünk 4 szelet sonkát. Erre öntjük a massza felét, majd erre helyezzük egymás mellé a főtt tojásokat. A maradék masszát ráöntjük, majd befedjük vékony sonkával.
Néhány órai pihentetés után kifordítható és szeletelhető!
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.