Elkészítés: Az apróra vágott csirkemelleket a felforrósított olajban elősütjük. Belekeverjük a fokhagymát és a hagymát, meghintjük a mokkáskanálnyi sóval, rövid ideig együtt dinszteljük. A vékony csíkokra vágott többi zöldséget is hozzáadjuk, hozzákeverjük a paradicsompürét, felöntjük a borral, majd a húslevessel. A leveshez hozzáadjuk a fűszereket, majd tíz percig kis lángon főzzük. Ezután forrásig hevítjük, hozzáadjuk a levestésztát, melynek típusától függően még pár percig főzzük a zöldséglevest. Végül utánízesítjük szükség szerint sóval, borssal és az apróra vágott petrezselyem zöldjével, és sajttal megszórva, forrón feladjuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.