Elkészítés: Az élesztőt langyos tejben kis cukorral felfuttatjuk, majd minden hozzávalót összeöntünk, és a tésztát jól összegyúrjuk. 4 egyenlő részre osztjuk, vékonyra kisodorjuk a lapokat. Kikent, lisztezett tepsibe helyezzük az első lapot, melyet megkenünk lekvárral, majd rászórjuk a cukrozott diót, és egy másik lapot ráhelyezünk. Így folytatjuk, míg végül az utolsó lapot is ráhelyezzük. A tetejét megböködjük, majd 180 fokos sütőben aranysárgára sütjük.
Ezután hagyjuk kihűlni a kész tésztát, s közben elkészítjük a csokimázat. Az ehhez szükséges hozzávalókat kimérjük, összekeverjük és felforraljuk. A kihűlt tészta tetejére öntjük, és egyenletesen eloszlatjuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.