Rakott karfiol (a klasszikus recept) recept
Rakott karfiol (a klasszikus recept)
Paprikás csirke recept
Paprikás csirke
Mátrai borzaska recept
Mátrai borzaska
Minestrone recept
Minestrone
Tápiókapuding erdei gyümölcsökkel  recept
Tápiókapuding erdei gyümölcsökkel
Egyszerű rakott kel recept
Egyszerű rakott kel
Joghurtos kanalas fánk recept
Joghurtos kanalas fánk
Hagyományos resztelt csirkemáj recept
Hagyományos resztelt csirkemáj
Finomfőzelék recept
Finomfőzelék
Mézes-mustáros csirkemell recept
Mézes-mustáros csirkemell
Profiterol alaprecept recept
Profiterol alaprecept
Egyszerű pizzatészta recept
Egyszerű pizzatészta
Sárgaborsóleves füstölt hússal recept
Sárgaborsóleves füstölt hússal
Klasszikus kelkáposzta-főzelék recept
Klasszikus kelkáposzta-főzelék
Töltött szalagos fánk (csokis, vaníliás, lekváros) recept
Töltött szalagos fánk (csokis, vaníliás, lekváros)
Gőzgombóc vaníliasodóval és mákkal recept
Gőzgombóc vaníliasodóval és mákkal
Madártejszelet recept
Madártejszelet
A legfinomabb sütőtökkrémleves recept
A legfinomabb sütőtökkrémleves
Krémes spenótfőzelék recept
Krémes spenótfőzelék
Csörögefánk recept
Csörögefánk
Érdekességek

Fecót ezúttal Rácz Jenő borította ki a számokkal, teljesen kiborult a fodrász!

A Konyhafőnök tegnapi adásában a háromfős csapatoknak, az eléjük terített egzotikus alapanyagokból, többek között egy különleges desszertet kellett elkészíteni. Frohner Fecó egy créme brulée-nek állt neki, de a tejszín és a porcukor kimérésével igencsak meggyült a baja. Rácz Jenő ekkor, segítő szándékkal közbelépett - bár ne tette volna.

A Konyhafőnök középdöntőjének harmadik napjára minden csapat bemutatkozhatott, így Rácz Jenő fiú-triója is a pultba állt, hogy pontokat gyűjtsön. A második feladatban egzotikus gyümölcsök és közönséges zöldségfélék várták őket: többek között mangosztánból, zöld papayából és tojásdinnyéből kellett alkotniuk egy főételt és egy desszertet a hőn áhított pontért.

Az István-Fecó- Ádám alkotta team nekiugrott a feladatnak. Frohner Fecó teljes egészében bevállalta a desszert elkészítését, ami tervei szerint egy créme brulée lett volna, amit már az elején elrontott. Bár később Rácz Jenő próbált segíteni neki, a tej-pocukor grammokkal és arányszámokkal csak még jobban összezavarta a matekban nem éppen jártas fodrászt.

Mentora, végül kóstolás nélkül öntötte a szemetesbe az inkább madártejhez hasonlító édességet. Fecót ez most nem viselte meg annyira, mint az, amikor Sárközi Ákos akadt ki a tányérján.

Ezek is érdekelhetnek:

Ajánlott tartalmak

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.

Hozzászólások (0)

LegfrissebbTörlés
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Friss sztorik

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Mindmegette Google News oldalán is!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.