Kapros tökfőzelék virslivel recept
Kapros tökfőzelék virslivel
Legényfogó leves recept
Legényfogó leves
Profiterol alaprecept recept
Profiterol alaprecept
Egyszerű pizzatészta recept
Egyszerű pizzatészta
A legjobb palacsintatészta recept
A legjobb palacsintatészta
Egyszerű csilis bab recept
Egyszerű csilis bab
Sárgaborsóleves füstölt hússal recept
Sárgaborsóleves füstölt hússal
Brokkolikrémleves, ahogyan mi szeretjük recept
Brokkolikrémleves, ahogyan mi szeretjük
Paprikás csirke recept
Paprikás csirke
Klasszikus stíriai metélt  recept
Klasszikus stíriai metélt
Mátrai borzaska recept
Mátrai borzaska
Hagyományos resztelt csirkemáj recept
Hagyományos resztelt csirkemáj
Almás pite - a hagyományos recept recept
Almás pite - a hagyományos recept
Szilvás gombóc hagyományosan recept
Szilvás gombóc hagyományosan
Klasszikus kelkáposzta-főzelék recept
Klasszikus kelkáposzta-főzelék
Rakott karfiol (a klasszikus recept) recept
Rakott karfiol (a klasszikus recept)
Csörögefánk recept
Csörögefánk
Egyszerű rakott kel recept
Egyszerű rakott kel
Mézes-mustáros csirkemell recept
Mézes-mustáros csirkemell
A legfinomabb sütőtökkrémleves recept
A legfinomabb sütőtökkrémleves
Ajánló

Húsos bruschetta - pirítós, ahogy még nem próbáltad - VIDEÓ!

malacpofás bruschetta videó gellért söröző
Az olasz előételek palettája rendkívül széles, de a legegyszerűbb és legkedveltebb egyértelműen a bruchetta. Ám ez a friss paradicsomból, fokhagymából és bazsalikomból készült, zöldségraguval megpakolt pirítós nem csak aperitifnek, sörkorcsolyának is kiváló - pláne, ha némi húst is csempészel bele!

A Gellért Söröző konyhafőnöke, Frideczky András ennek a könnyű, olaszos előéltelnek a magyarosított, húsos-szaftos változatát körömmel és malacpofával álmodta meg. Íme:

hozzávalók:

(4 fő részére)
20 dkg malacpofa
20 dkg köröm
1 ek kacsazsír
1 fej vöröshagyma
3 gerezd

bors
2 dl húsleves
1 fej paradicsom (felkockázva)
1 db paprika
 

TUDTAD?

A Gellért Söröző 1918 óta fogadja a vendégeket Magyarország egyik leghíresebb szállodájában.

1927-től a Gundel család bérelte a szálló teljes vendéglátását a strand-büfétől a presszón és bárokon át az összes belső étteremig. Gundel Károly úgy gondolta, hogy az elegáns helyiségek mellett ez a söröző nagyon jó polgári étterem lehet a „nem szállóvendégeknek”, ezért felfejlesztette és megnyitotta a teraszt is.

A Söröző saját konyhája 1960-ban épült, és ettől kezdve lett teljes értékű étterem a II. Világháború után, ahova nagypapa és unokája együtt jártak sörözni.

Bruschetta recept >>>

Ajánlott tartalmak

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.

Hozzászólások (0)

LegfrissebbTörlés
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Friss sztorik

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Mindmegette Google News oldalán is!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.