15 perces banános palacsinta recept
15 perces banános palacsinta
Csikós tokány recept
Csikós tokány
Puncstorta  recept
Puncstorta
Tartármártás házi majonézből recept
Tartármártás házi majonézből
Őszi minestrone leves recept
Őszi minestrone leves
A legfinomabb sárgaborsó-főzelék recept
A legfinomabb sárgaborsó-főzelék
Mátrai borzaska recept
Mátrai borzaska
Sütőtökös-csokis halloweeni muffin recept
Sütőtökös-csokis halloweeni muffin
Sárgaborsóleves füstölt hússal recept
Sárgaborsóleves füstölt hússal
Máglyarakás kalácsból recept
Máglyarakás kalácsból
Apfelstrudel, az osztrák, húzott almás rétes recept
Apfelstrudel, az osztrák, húzott almás rétes
Mézes krémes  recept
Mézes krémes
Almás pite - a hagyományos recept recept
Almás pite - a hagyományos recept
Klasszikus linzer recept recept
Klasszikus linzer recept
Lencsegolyók sütőtökpürével recept
Lencsegolyók sütőtökpürével
Szilvalekváros tepertős papucs recept
Szilvalekváros tepertős papucs
Párolt lila káposzta  recept
Párolt lila káposzta
Pincepörkölt csülökből és lapockából recept
Pincepörkölt csülökből és lapockából
Hagyományos tejes kifli  recept
Hagyományos tejes kifli
Klasszikus kuglóf recept
Klasszikus kuglóf
Ajánló

Újabb világhírű séf érkezik Magyarországra! És még a főztjét is megkóstolhatod

A Globalista Konyha következő vendége Oliver Rowe, aki a magas minőségű, szezonális alapanyagok szerelmese. Izgalmas menüsorát november 19-20-án kóstolhatjátok meg az Apacuka étteremben.
Oliver Rowe helyi termelőktől szerzi be a friss és szezonális alapanyagokat
Oliver Rowe helyi termelőktől szerzi be a friss és szezonális alapanyagokat

Oliver Rowe Toszkánában sajátította el a főzés tudományát. A díjnyertes Moro étteremben alapozta meg tudását, majd főszakács lett a hammersmith-i Maquis étteremben. Egy rövid párizsi kitérő után megnyitotta a Konstam és a The Prince Albert éttermeket, mindkettő a londoni King’s Cross pályaudvarnál található.

A BBC2 “The Urban Chef” című sorozatában szerepelt, melyben helyi termelőket keresett fel, hogy magas minőségű, szezonális alapanyagot találjon az étterme számára.

Azóta számos étteremben dolgozott az Egyesült Királyságban és külföldön egyaránt, ezek közül kiemelt helyen szerepel a Chez Panisse Berkeley Kaliforniában.

Első szakácskönyve Food for All Seasons címmel jelent meg, és már kapható a Faber kiadó gondozásában. A receptjein keresztül megismerhetjük Oliver élettörténetét, a szezonális ételek iránt elkötelezett szakács és éttermes világlátását és legkedvesebb ételeit.

Oliver Rowe a legjobb őszi alapanyagokból állította össze első budapesti pop-up vacsorája alapanyagait, melyeket november 19-20-án az Apacuka étteremben a Globalista Konyha tálalásában kóstolhatnak meg az érdeklődők.

Jegyfoglalás >>>

Ajánlott tartalmak

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.

Hozzászólások (0)

LegfrissebbTörlés
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Friss sztorik

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Mindmegette Google News oldalán is!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.