Sárgaborsóleves füstölt hússal recept
Sárgaborsóleves füstölt hússal
Töltött szalagos fánk (csokis, vaníliás, lekváros) recept
Töltött szalagos fánk (csokis, vaníliás, lekváros)
A legfinomabb sütőtökkrémleves recept
A legfinomabb sütőtökkrémleves
Csörögefánk recept
Csörögefánk
Egyszerű pizzatészta recept
Egyszerű pizzatészta
Egyszerű csilis bab recept
Egyszerű csilis bab
Klasszikus stíriai metélt  recept
Klasszikus stíriai metélt
Klasszikus kelkáposzta-főzelék recept
Klasszikus kelkáposzta-főzelék
Almás pite - a hagyományos recept recept
Almás pite - a hagyományos recept
Madártejszelet recept
Madártejszelet
Brokkolikrémleves, ahogyan mi szeretjük recept
Brokkolikrémleves, ahogyan mi szeretjük
Rakott karfiol (a klasszikus recept) recept
Rakott karfiol (a klasszikus recept)
Mézes-mustáros csirkemell recept
Mézes-mustáros csirkemell
Legényfogó leves recept
Legényfogó leves
Egyszerű rakott kel recept
Egyszerű rakott kel
Szilvás gombóc hagyományosan recept
Szilvás gombóc hagyományosan
Mátrai borzaska recept
Mátrai borzaska
Finomfőzelék recept
Finomfőzelék
Kapros tökfőzelék virslivel recept
Kapros tökfőzelék virslivel
Rakott zöldbab darált hússal recept
Rakott zöldbab darált hússal
Ajánló

Újabb világhírű séf érkezik Magyarországra! És még a főztjét is megkóstolhatod

A Globalista Konyha következő vendége Oliver Rowe, aki a magas minőségű, szezonális alapanyagok szerelmese. Izgalmas menüsorát november 19-20-án kóstolhatjátok meg az Apacuka étteremben.
Oliver Rowe helyi termelőktől szerzi be a friss és szezonális alapanyagokat
Oliver Rowe helyi termelőktől szerzi be a friss és szezonális alapanyagokat

Oliver Rowe Toszkánában sajátította el a főzés tudományát. A díjnyertes Moro étteremben alapozta meg tudását, majd főszakács lett a hammersmith-i Maquis étteremben. Egy rövid párizsi kitérő után megnyitotta a Konstam és a The Prince Albert éttermeket, mindkettő a londoni King’s Cross pályaudvarnál található.

A BBC2 “The Urban Chef” című sorozatában szerepelt, melyben helyi termelőket keresett fel, hogy magas minőségű, szezonális alapanyagot találjon az étterme számára.

Azóta számos étteremben dolgozott az Egyesült Királyságban és külföldön egyaránt, ezek közül kiemelt helyen szerepel a Chez Panisse Berkeley Kaliforniában.

Első szakácskönyve Food for All Seasons címmel jelent meg, és már kapható a Faber kiadó gondozásában. A receptjein keresztül megismerhetjük Oliver élettörténetét, a szezonális ételek iránt elkötelezett szakács és éttermes világlátását és legkedvesebb ételeit.

Oliver Rowe a legjobb őszi alapanyagokból állította össze első budapesti pop-up vacsorája alapanyagait, melyeket november 19-20-án az Apacuka étteremben a Globalista Konyha tálalásában kóstolhatnak meg az érdeklődők.

Jegyfoglalás >>>

Ajánlott tartalmak

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.

Hozzászólások (0)

LegfrissebbTörlés
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Friss sztorik

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Mindmegette Google News oldalán is!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.