Ennek köszönhetően könnyedén megkóstolhatjuk a híres blinit, az elmaradhatatlan és erősen addiktív pelmenyit, tobzódhatunk a különféle gazdag halas salátákban és főételekben, tesztelhetjük a beluga kaviárt, valamint megismerkedhetünk az orosz desszertekkel is.
Arany Kaviár Étterem
Az orosz gasztronómia magyarországi állócsillaga az Arany Kaviár, amely nem csak a legjobb orosz gasztronómiai hagyományokra épít, hanem egyszerre hagyománytisztelő, valamint innovatív, újszerű is. A rendkívül elegáns, Moszkva és Szentpétervár úri otthonainak hangulatát adó enteriőr jó hátteréül szolgál ahhoz, hogy megtapasztaljuk milyen is az igazi orosz vendégszeretet. Az a la carte étkezés mellett lehetőségünk nyílik különféle degusztációs menüsorokon keresztül megismerkedni azzal a modern, orosz nemzeti konyhával, amelynek XIX. századi létrejöttét sokban segítették az orosz udvarban tevékenykedő francia szakácsok. A Vár oldalában megbújó étteremben nem csak a belső tér kialakítása rabul ejtő, hanem a belső kert is kifejezetten hangulatos, vendégmarasztaló.
MoszkvaTér
Az ikonikus orosz ételeket nem csak aranyozott dekorációtól övezve fogyaszthatjuk. A MoszkvaTér a kor igényeinek megfelelően kialakított bisztró, amely ennek megfelelően egyfajta orosz street foodot kínál. A kedvelt orosz fogásainkat előzetes foglalás és vastagabb pénztárca nélkül, könnyedén beszerezhetjük a Belvárosi Piac emeletén található parányi, de igazi orosz hangulatot árasztó kifőzdében, amely számos minőségi hellyel közösen foglalja el a piac galériáját. A többféle töltelékkel kínált, ecettel és tejföllel megbolondított pelmenyi mellett, találkozhatunk itt a híres orosz céklalevessel, a borsccsal is, aminél jobb melengető fogást elképzelni sem lehet, hacsak nem folyamodunk a klasszikus megoldáshoz, s nem iszunk meg egy-két, esetleg több kupica vodkát is az ételek mellé.
Babuska
Ha még egyszerűbb módon és még áttekinthetőbb rendszer mentén szeretnénk közeledni az orosz konyhához, akkor érdemes betérni a Babuskába, az orosz ételbárba, ahol a látványpultban már ott pihen szinte minden fogás, amiből választhatunk. A nagy klasszikusok természetesen itt is megtalálhatók, a borscs mellett a káposztából készült szoljanka és hideg uborkaleves, okroska vár ránk, a pelmenyi mellett varenyiki, azaz krumplis tésztából készített, általában édes töltelékkel kínált derelye is kapható. A Babuskában arra az esetre is felkészültek, ha betérő vendégek kissé tanácstalanok lennének, így többféle ízelítő-menü is kérhető, amiben egy teljes ételsoron át kóstolhatjuk az izgalmasabbnál izgalmasabb orosz fogásokat.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.