Dödölle - az eredeti recept
Epres blondie
Farsangi szalagos fánk
Klasszikus kuglóf
Tárkonyos csirkeraguleves
Csupacsokis brownie
Klasszikus grízgaluska leves
Hagymás rostélyos
Mákos guba
Zsemlegombóc
Tojásos nokedli fejes salátával
Vadas marha
Krémes spenótfőzelék
A legfinomabb sajtos-tejfölös lángos
Babgulyás
Rakott zöldbab darált hússal
Mézes-mustáros csirkemell
Klasszikus császármorzsa baracklekvárral
Rigójancsi, ahogy mi szeretjük
Körömpörkölt csülökkel
Ajánló

Akár a tripláját is elfogyasztjuk az ajánlott mennyiségnek! Tények és tévhitek a sóról

Táplálkozási tények és tévhitek - 2. rész: A sók
Egy friss kutatás szerint, egyre többen törekednek arra, hogy minőségi élelmiszerek kerüljenek az asztalukra, ám az étkezéssel kapcsolatos, évtizedek óta velünk élő tévhitek miatt igencsak távol vagyunk az egészséges táplálkozástól. Új, 4 részes videósorozatunkban, a téma szakértőinek segítségével a cukorról, a sóról, a zsírról és a rettegett E-számokról terjedő városi legendákkal szeretnénk leszámolni. A mai rész a sóé.

(A hivatkozott kutatás online készült, 2018. július-október közötti időszakban, 4 787 tizennyolc év feletti felnőtt részvételével.)

EGÉSZSÉGESEBB LENNE A BARNA? VAGY INKÁBB NE IS EGYÜNK? TÉNYEK ÉS TÉVHITEK A CUKORRÓL >>>
BŐVEBB INFORMÁCIÓÉRT LÁTOGASS EL Az IGYTELJESAZELET.HU -RA!

Ajánlott tartalmak

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.

Hozzászólások (0)

LegfrissebbTörlés
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Friss sztorik

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Mindmegette Google News oldalán is!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.