Mákos guba
Kijevi csirkemell rizibizivel
Brokkolikrémleves, ahogyan mi szeretjük
Körömpörkölt csülökkel
Dubarry-csirkemell
Hagymás rostélyos
Káposztás tészta egyszerűen
Rigójancsi, ahogy mi szeretjük
Farsangi szalagos fánk
Klasszikus grízgaluska leves
Klasszikus császármorzsa baracklekvárral
Rakott zöldbab darált hússal
Klasszikus túrógombóc fahéjas tejföllel
Tárkonyos csirkeraguleves
Kapros tökfőzelék virslivel
Mézes-mustáros csirkemell
Tojásos nokedli fejes salátával
Dödölle - az eredeti recept
Csupacsokis brownie
Vadas marha
A fasírt fűszerekkel ízesített, tojással és vízben áztatott zsemlével egybegyúrt, általában darált sertéshúsból készített, kisebb-nagyobb húspogácsa. Vagy nem, mert zöldségből készült, vagy egyben sült, esetleg tojással töltött. Vacsorára szuper választás, hiszen gyorsan és egyszerűen elkészül. Íme a 10 legizgalmasabb variáció!

Ajánlott tartalmak

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.

Hozzászólások (0)

LegfrissebbTörlés
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Friss sztorik

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Mindmegette Google News oldalán is!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.