Az ünnepek alatt hajlamosak vagyunk megengedni magunknak szinte bármit, lefojtjuk a linzert egy kis zserbóval, aztán észrevesszük, hogy van egy tálca hólabda is, és abból is lecsúszik néhány szelet. Ez így megy karácsonykor, a két ünnep között, majd szilveszterkor jöhetnek a sajtos rudak és a pogácsák. Végül elérkezik a január, amikor szomorúan konstatáljuk, az ünnepi evészet nem múlt el nyomtatanul, és bizony, szorít egy kicsit a farmer.
Ilyenkor pedig vissza kell terelni a táplálkozásunkat a normális medrébe, jöhet a lemondás a sütikről, a nassolnivalókról, és előkerülnek az egészséges és kevésbé kalóriadús alapanyagok.
Szerencsére azonban januárban sem kell pusztán salátán élnünk, elég, ha egy kicsit odafigyelünk, ugyanis még olyan ételeket is megreformálhatunk, mint a gulyás, a lasagne vagy a pizza.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.