Szeretjük, aminek szezonja van: vitamindús, így jó a testünknek; nagy valószínűséggel hazai, úgyhogy jó a környezetnek is, és többnyire olcsó, vagyis a pénztárcánknak is jót teszünk azzal, ha lehetőség szerint ilyen alapanyagokból készítjük el a napi betevőt.
Márpedig a nyár közepén számtalan szezonális zöldségből válogathatunk! A szerencsésebbek a kertben, míg a többiek a zöldségesnél szerzik be a zsenge cukkinit és tököt, az édes paradicsomot, a friss zöldbabot, karfiolt, karalábét, mángoldot és padlizsánt. Egyszerű, pénztárcabarát, gyorsan elkészíthető, szezonális recepteket mutatunk nektek.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.