Olcsó, jó ízű, sokáig eltartható, mindig van otthon, sokféleképp felhasználható és variálható. Kedvező élettani tulajdonságainak köszönhetően akár krumplin is lehetne élni, főként ha ízletesen, változatosan készítjük.
Sütőben, olajban, tepsiben sült krumpli, főtt krumpli, burgonyapüré, petrezselymes újburgonya, paprikás krumpli, rakott krumpli, rösti, sztrapacska, burgonyasaláta, tócsni, gnocchi – és még hosszan lehetne folytatni a sort, mennyiféle formában is szeretjük, készítjük a burgonyát, kolompért, pityókát. Persze nem csak nálunk nagy kedvenc, de a világ szinte minden sarkában kerülnek tányérokra népszerű burgonyás fogások. Igazi átváltozóművész a konyhában – sülhet ropogósra, főhet krémesre, lehet előétel, főétel, és desszertekhez is felhasználható.
Mi most a kedvenc magyaros receptjeinket gyűjtöttük össze, melyek nemcsak finomak, de a pénztárcát is kímélik.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.