A legfinomabb sütőtökkrémleves
Dubarry-csirkemell
Káposztás tészta egyszerűen
Dödölle - az eredeti recept
Csupacsokis brownie
Klasszikus császármorzsa baracklekvárral
Farsangi szalagos fánk
Hagymás rostélyos
Körömpörkölt csülökkel
Mézes-mustáros csirkemell
Klasszikus grízgaluska leves
Klasszikus túrógombóc fahéjas tejföllel
Rigójancsi, ahogy mi szeretjük
Klasszikus stíriai metélt
Kapros tökfőzelék virslivel
Krémes spenótfőzelék
Gőzgombóc vaníliasodóval és mákkal
Rakott zöldbab darált hússal
Brokkolikrémleves, ahogyan mi szeretjük
Klasszikus kuglóf
A szezonális alapanyagoknál nincs jobb: finomak, olcsók és könnyen hozzáférhetőek, így érdemes kihasználni egy-egy zöldség és gyümölcs beérési idejét. Németh Ádám, a Konyhafőnök negyedik szériájának nyertese, a Mindmegettén futó sorozatában megmutatja, hogyan lehet a rendelkezésünkre álló készletekből gyorsan és egyszerűen isteni ételeket varázsolni. Gyertek velünk Ádám konyhájába: ma ropogós csirkefalatokat készít nektek sült birsalmával és burgonyapürével.

Ajánlott tartalmak

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.

Hozzászólások (0)

LegfrissebbTörlés
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Friss sztorik

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Mindmegette Google News oldalán is!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.