Diétázz a szezon zöldségeivel, avagy így készül a zöldborsós-édesburgonyás csikreragu

Gyors és egyszerű, könnyen elkészíthető, megfizethető és még diétás is. Ez a fogás mindent tud, amit nyáron elvárhatunk egy ételtől. A friss alapanyagokat könnyeden pikáns, és az egészségre is jó hatást gyakorló fűszerekkel ízesítettük, így a legszigorúbb étrendben is megállja a helyét. Próbáljátok ki, mutatjuk a receptet!
Hozzávalók:
Elkészítése:
Tipp: Ha nem kaptok friss koriandert, petrezselyemmel is helyettesíthetitek.
Ha nektek is van kedvenc zöldséges-csirkés receptetek, osszátok meg velünk a Facebookon, a Főzzünk együtt a Mindmegettével csoportban!
Fotó és recept: Vidék íze magazin
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.