A legfinomabb sütőtökkrémleves
Tojásos nokedli fejes salátával
Klasszikus grízgaluska leves
Mézes-mustáros csirkemell
Dubarry-csirkemell
Tárkonyos csirkeraguleves
Mákos guba
Rakott zöldbab darált hússal
Vadas marha
Kapros tökfőzelék virslivel
Brokkolikrémleves, ahogyan mi szeretjük
Körömpörkölt csülökkel
Farsangi szalagos fánk
Klasszikus császármorzsa baracklekvárral
Dödölle - az eredeti recept
Krémes spenótfőzelék
Rigójancsi, ahogy mi szeretjük
Epres blondie
Gőzgombóc vaníliasodóval és mákkal
Klasszikus stíriai metélt
Alapételek

Ezután megnyalod mind a tíz ujjad! Paprikás krumpli lecsókolbásszal turbózva

Ez a klasszikus magyaros egytálétel mindenki kedvence, hiszen szinte bárhol és bármikor összedobhatod. Sokan mondják, hogy a paprikás krumpli igazán a kezdők konyhájában favorit, ám sokkal több ez annál.

Teljesen mindegy, hogy kezdő vagy profi vagy a gasztronómia világában, a paprikás krumpli, ez az ízig-vérig magyar fogás a legnagyobb gurmékat is elcsábítja. Készüljön bográcsban, vagy a gáztűzhelyen, virslivel, vagy kolbásszal, házi savanyúsággal és friss, ropogós kenyérrel tálalva egyszerűen verhetetlen.

Hozzávalók a paprikás krumplihoz:

  • 1 kg krumpli
  • 20 dkg lecsókolbász
  • 1 fej vöröshagyma
  • 4 ek étolaj
  • 3 gerezd fokhagyma
  • 2 tk pirospaprika
  • bors
  • őrölt kömény

Elkészítése:

Ajánlott tartalmak

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.

Hozzászólások (0)

LegfrissebbTörlés
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Friss sztorik

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Mindmegette Google News oldalán is!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.