Gőzgombóc vaníliasodóval és mákkal
Zsemlegombóc
Krémes spenótfőzelék
Káposztás tészta egyszerűen
Rakott zöldbab darált hússal
Kínai szezámmagos csirke
Farsangi szalagos fánk
Vadas marha
Klasszikus császármorzsa baracklekvárral
Rigójancsi, ahogy mi szeretjük
Mézes-mustáros csirkemell
Dödölle - az eredeti recept
Mákos guba
Körömpörkölt csülökkel
Klasszikus stíriai metélt
Klasszikus kuglóf
Sárgaborsóleves füstölt hússal
Kijevi csirkemell rizibizivel
Tárkonyos csirkeraguleves
Epres blondie
A legjobb vacsora hűvös őszi-téli estéken a héjban sült óriásburgonya, ami persze kacsazsírral vagy vajjal megkenve , enyhén megsózva is isteni, de ha még mindenféle földi jóval kipreparáljuk, akkor egy komplett főfogást kaphatunk! Mutatunk 4 isteni tölteléket, aminél csak arra kell vigyázni, hogy a vacsora asztalnál ülők időben eldöntsék: melyik kié, mert osztozkodni nehéz lesz, bármelyiken is!

Hozzávalók:

4 db nagy, egészséges burgonya
1 csomag mozzarella
1 teáskanál pesto
4 db koktélparadicsom
2 evőkanál olívaolaj
1 szál újhagyma
4 evőkanál tejföl
1 kis fej lilahagyma
2 evőkanál kockára vágott bacon
1 evőkanál finomra metélt snidling
10 dkg fetasajt
1/2 db cukkini
1 csokor friss rozmaring
10 dkg reszelt sajt
2 teáskanál paradicsompüré
8 szelet kolbász vagy chorizo
4-6 db olivabogyó
4 db bazsalikomlevél

bors

Ajánlott tartalmak

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.

Hozzászólások (0)

LegfrissebbTörlés
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Friss sztorik

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Mindmegette Google News oldalán is!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.