Így készíts házi csirkemáj pástétomot percek alatt!

Ez a májas a legolcsóbb csirkemájból készül, pofonegyszerű és amikor néha viszek belőle egy-egy adagot virág helyett valami buliba, mindenki úgy ugrik rá, mintha legalábbis aranyból lenne, és 10 perc alatt akkor is elfogy, ha óriási adagot vittem, szóval ha kipróbálod, nem fogsz csalódni!
Egyetlen dologra ügyelj csupán: a máj gyorsan romlik, így az elkészítés után 2-3 nap alatt mindenképp fogyaszd el! Ami a desszertbort illeti, édessége lágyít a markáns ízű májon, de ha nincs otthon bontott üveg, azért a két kanálért nem érdemes venni, hagyd ki a receptből bátran, úgy is nagyon finom lesz! Nu, és akkor a recept.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.