A gyümölcssaláta lehet tízórai, uzsonna vagy desszert is. Az elkészítése tényleg pofonegyszerű, és csak ahhoz kell türelem, hogy megtisztítsuk és felkockázzuk vagy éppenséggel felkarikázzuk a hozzávalókat. Az összeállítás lényegében csak annyi, hogy veszünk egy nagy és mély tálat, a gyümölcsöket összeöntjük és összekeverjük, behűtjük és már falatozhatunk is.
A gyümölcsfogyasztás jó hatással van nemcsak az immunrendszerünkre, de a hangulatunkra, sőt az emésztésünkre is, de nem szabad túlzásba vinni, ugyanis puffadást is okozhat a nagy mennyiségben bevitt finom gyümölcs. Ha nehezen veszed rá magad, hogy megegyél egy almát, vagy nem bajlódnál minden egyes alkalommal a pucolással és a magozással, akkor készíts gyümölcssalátát, hiszen csak egyszer van vele munka, utána élvezheted is az ízeket.
Jó tanács, ha a megpucolt és felkockázott almára csepegtetsz egy kevés citromlevet, akkor nem fog megbarnulni, ha pedig mézet is adsz a gyümölcssalátához, az segít megőrizni az ízét és frissességét. Íme a recept videón.
Hozzávalók:
Elkészítés:
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.