A hagymákat meghámozzuk, vékonyan felkarikázzuk. Felforrósítjuk a vajat és az olajat. Hozzáadjuk a hagymakarikákat, és kb. 30 percig pirítjuk, közben néhányszor megkeverjük. Meghintjük a liszttel, elkeverjük. Hozzáöntjük a bort, és pár percig nagy lángon forraljuk. Hozzáöntjük az alaplét, sózzuk és borsozzuk, ízesítjük 1 db leöblített kakukkfűág lecsipkedett leveleivel, majd kis lángon 20 percig főzzük.
A kenyérszeleteket megpirítjuk, a sajtot finomra reszeljük. A kész levest hőálló tálkákba kimérjük, mindre 1-2 szelet pirítóst teszünk, és megszórjuk a reszelt sajttal. Végül 200 fokos sütőbe toljuk, és addig sütjük, amíg a sajt ráolvad, és ízlés szerint kissé megpirul.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.