A felszeletelt vöröshagymát és lila hagymát pirítsuk meg az olajon, majd fedjük le és pároljuk 30 percig. Sózzuk, borsozzuk ízlés szerint, majd adjuk hozzá a felszeletelt fokhagymát. Pirítsuk együtt további 3 percig, majd öntsük fel a borral és a húsleves alaplével.
Lassú tűzön főzzük a levest 1 órán keresztül, majd dúsítsuk a tejszínnel.
Tegyünk 4 cserépedénybe 1-1 tk konyakot, 1-1 szelet pirított toast kenyeret és a reszelt sajtot, majd merjük rá a forró levest, és azonnal tálaljuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.