2 db csirkemellfilé
só
bors
1 fej római saláta
1/2 fej lila hagyma
1,5 bögre koktélparadicsom
1 db avokádó
3 db tojás
8 szelet bacon
Az öntethez:
1 bögre görög joghurt
1/3 bögre tej
1 ek fehérborecet
2 ek apróra vágott petrezselyem
2 tk apróra vágott kapor
1/4 tk hagymapor
1/4 tk fokhagymapor
1/2 tk őrölt bors
só
1. A sütőt előmelegítjük 200 fokra.
2. Egy közepes tálban alaposan összekeverjük a görög joghurtot, a tejet, a fehérborecetet, a kaprot, a hagyma- és fokhagymaport, a borsot, valamint a sót. Félretesszük.
3. A csirkemellet kiolajozott tepsibe helyezzük, és mindkét oldalát megsózzuk és -borsozzuk. 20 perc alatt készre sütjük, majd 5 percig pihentetjük szeletelés előtt.
4. Egy nagyobb tálban összekeverjük az aprított salátát, a vékonyra szeletelt hagymát és a félbevágott koktélparadicsomot. Hozzáadjuk a felszeletelt csirkemellet, a felkockázott avokádót és főtt tojást, valamint a saját zsírjában megpirított bacont. Az egészet meglocsoljuk a salátaöntettel, és tálaljuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.