Bár a karfiol úgy él a köztudatban, mint a háziasszonyok indokolatlan levestartozéka, valójában sokkal több ennél: az egyik legtöbb módón felhasználható zöldségünk, ami tele van vitaminokkal, ráadásul a szénhidrtáttartalma is alacsony, így fogyókúrázók is bátran fogyaszthatják.
Figyeljünk oda, hogy tömör fejű, foltoktól mentes példányokat válasszunk. A karfiol rózsája nem más, mint egy húsos virágzat, ahogy ezt irodalmibb neve, a kelvirág is mutatja. Ha a virágzat halványsárgás, az nem számít problémának, hiszen ebben az esetben csak annyi történt, hogy a fedlevelek nem takarták eléggé a virágot, és így kicsit megszínesedett.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.