Ha sült húst szeretnél készíteni, a tarja az egyik legjobb választás: egyrészt kellően zsíros, így nem fog kiszáradni a hús, másrészt már minimális fűszerezéssel is finom. A són és borson kívül jól passzol hozzá a fokhagyma, a kakukkfű, majoránna, rozmaring is. Sütheted egyben, de szeletelve is, amire figyelj: vágd vastagabb szeletekre, hogy szép maradjon sütés után is.
Ha kipróbáltad valamelyik receptünket, vagy van egy saját, jól bevált ötleted, oszd meg velünk a Főzzünk együtt a Mindmegettével Facebook-csoportban! Ha pedig a Mindmegette videós tartalmai között is böngésznél, akkor kövess minket a TikTokon, vagy látogasd meg Youtube-fiókunkat.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.