Csupacsokis brownie
Rigójancsi, ahogy mi szeretjük
Zsemlegombóc
Körömpörkölt csülökkel
Gőzgombóc vaníliasodóval és mákkal
Klasszikus stíriai metélt
A legfinomabb sütőtökkrémleves
Sárgaborsóleves füstölt hússal
Klasszikus kuglóf
Tojásos nokedli fejes salátával
Kapros tökfőzelék virslivel
Finomfőzelék
Hagymás rostélyos
A legfinomabb sajtos-tejfölös lángos
Babgulyás
Krémes spenótfőzelék
Klasszikus túrógombóc fahéjas tejföllel
Dubarry-csirkemell
Tárkonyos csirkeraguleves
Dödölle - az eredeti recept
Alapételek

Majd a Buday megmondja: mennyei madártej villámgyorsan!

Madártej, ahogy Buday készíti
Amikor valaki életmódváltásra adja a fejét, legtöbbször a cukor, a zsír és a fehérliszt kiiktatásával kezdi az étkezése megreformálását - nagyon helyesen! Ám ezzel együtt jár az is, hogy az addigi kedvenceiről, bizony le kell mondania - vagy mégsem? Buday Péter mesterszakács videósorozatában megmutatja, hogy a nagy klasszikusokat hogyan lehet "egészségesítve" mégis isteni finoman elkészíteni! Egy jó madártejhez mit szólnátok?

Ajánlott tartalmak

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.

Hozzászólások (0)

LegfrissebbTörlés
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Friss sztorik

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Mindmegette Google News oldalán is!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.