Mielőtt elkezdenéd a munkát, érdemes tudni, hogy a húsgombócokat lassú tűzön kell főzni, hogy a rizs és a hús egyenletesen puhuljon meg. Túl erős hő hatására a gombócok szétesnek, és a szósz is sokkal sűrűbb lesz. Ahhoz, hogy tökéletes legyen a paradicsomos húsgombóc, 5 kiváló receptet ajánlunk neked, válogass belőlük kedvedre!
Elkészítetted valamelyik paradicsomos húsgombócot, esetleg van egy saját, bevált recepted? Mutasd meg nekünk a Főzzünk együtt a Mindmegettével Facebook-csoportban!
Borítókép: Shutterstock
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.