Nyakunkon a Márton-nap, amikor, mint azt jól tudjuk: "aki libát nem eszik, egész évben éhezik". Készüljünk hát a libalakomára, jöjjön az első számú kedvenc, a ropogós libasült elmaradhatatlan partnere, a párolt káposzta!
Ez az ilyenkor szinte kötelező köretelem többféleképpen is elkészíthető: van aki lila, van, aki fehér káposztából szereti, van aki almát rak mellé, van, aki babérlevelet, van, aki citrommal és van, aki ecettel savanyítja. Mi most összeszedtük a legjobbakat, hogy mindenki kiválaszthassa azt, ami az ízléséhez leginkább közel áll.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.